1 Tarawija Namaz so Shaikh Abdurrahman vo Dzamija "Al-Nur" Berlin - Germanija Нед 19 Сеп 2010, 5:14 am
Abu Al-Amin
Брат
Tarawija so ibn Ahmad Abdel Karim od Saudiska Arabija vo Dzamija "Al-Nur" Berlin
Muaz al Islam (1691) | ||||
LAUTKA (1011) | ||||
Muwehhid (937) | ||||
Келиметул-Хакк (594) | ||||
Muslima4Islam (589) | ||||
Abu Al-Amin (479) | ||||
Al-Ghuraba (360) | ||||
Monoteizam (343) | ||||
muharem fazli (323) | ||||
Haqq (253) |
Muaz ibn Abdurahman напиша:МашАллах Брате Од Каде е Поточно овој Шејх Аллах нека го награди.
МашАллах прекрасно обавување на Намазот полека.
Аллах Акбер Аллах Акбер Аллах Акбер!!!!Abu Al-Amin напиша:Muaz ibn Abdurahman напиша:МашАллах Брате Од Каде е Поточно овој Шејх Аллах нека го награди.
Да - елхамдулиллах - на вистина беше прекрасно со него - тој и го изврши „Салах-ул-Еид„ (Бајрам Намаз).
Знам само, дека овој Шеих е од Саудиска Арабија и иншАллах ке биде во кратка иднина „Шејх ул-херемеин„. Значи, имам во џамијата во мекка, покрај Кааба.
Машаллах ,,Ахии,,,што си ја ималл таја можнос да си во намас во почитуваниоф шеиххх.....Abu Al-Amin напиша:Muaz ibn Abdurahman напиша:МашАллах Брате Од Каде е Поточно овој Шејх Аллах нека го награди.
Да - елхамдулиллах - на вистина беше прекрасно со него - тој и го изврши „Салах-ул-Еид„ (Бајрам Намаз).
Знам само, дека овој Шеих е од Саудиска Арабија и иншАллах ке биде во кратка иднина „Шејх ул-херемеин„. Значи, имам во џамијата во мекка, покрај Кааба.
» Islam - Ислам » Аудио и видео » Tarawija Namaz so Shaikh Abdurrahman vo Dzamija "Al-Nur" Berlin - Germanija
Similar topics